Bensiiniautoilija, säästä rahaa ja saa autollesi sähköautoa pienemmät elinkaaripäästöt

2.5.2019 | Tuomo Isokivijärvi | StepOne Tech Oy:n toimitusjohtaja

eFlexFuel E85-päivitys on Suomessa valmistettu laitteisto, jolla voi päivittää tavallisen bensiiniauton toimimaan uusiutuvalla polttoaineella. Tätä uusiutuvaa, biojätteestä valmistettua polttoainetta, ”ee-kasivitosta” saa jo ympäri Suomen noin yhden euron litrahintaan. Suomen E85-asemat. Laitteisto maksaa vain 349 euroa ja se maksaa itsensä takaisin jopa alle vuodessa. Samalla autoilun päästöt laskevat jopa 80% normaaliin bensiiniin verrattuna.

Liikennettä

Noin 1,5 miljoonaa suomalaista voisi laskea oman autoilunsa elinkaaripäästöt sähköautoa pienemmälle tasolle lähes nollakustannuksilla. Tutustu autoilun elinkaarivertailuun. Etanolipäivitysteknologiaa on kehitty Pirkkalassa StepOne Techillä yli seitsemän vuoden ajan. Asiakkaillamme on nyt takana jo yli 100 miljoonaa kilometriä etanolilla ja etanoliatuoilijoita tulee lisää huimaa vauhtia. Etanoliautoilusta on myös infoa kattavasti tarjolla Etanoliautoiljaksi -sivustolla ja eFlexFuelin omilla infosivulla.

Noin 1,5 miljoonaa suomalaista voisi laskea oman autoilunsa elinkaaripäästöt sähköautoa pienemmälle tasolle lähes nollakustannuksilla.

Edullisesta ja tehokkaasti päästöjä laskevasta teknologiasta huolimatta taival autoilijoiden tietoisuuteen ei ole ollut helppo. Pienen kotimaisen yrityksen on ollut haastavaa kamppailla näkyvyydessä ja lobbausvoimasta ulkomaisten miljardiyhtiöiden kanssa. Siksi onkin hienoa nähdä, että myös takamatkalta voi ainakin joissakin asioissa päästä samalle viivalle muiden kanssa. Esimerkiksi Sitran 100 Fiksua arjen tekoa -hankkeeseen. Etanoliautoilu onkin Sitralla listattu suurimman ympäristövaikutuksen omaavien tekojen kategoriaan: Tähteistä tahtia moottoriin.

Mitä etanolipäivitys sitten vaatii? Toimintamalli on helppo:

  1. Tarkista eFlexFuelin yhteensopivuus omaan autoosi.
  2. Jos autollesi ei vielä löytynyt yhteensopivuutta, klikkaa linkistä "Etkö löytänyt autoasi" niin teknikkomme käy autosi tekniset tiedot läpi ja ilmoittaa sinulle yhteensopivuuden. Huomaathan, että tarkistamme aina eFlexFuelin yhteensopivuuden autoon ennen toimitusta tai asennusta ja palautamme heti rahat, jos laite ei ole yhteensopiva autoon.
  3. Kun yhteensopivuus on tsekattu, osta laite toimitettuna tai asennettuna verkkokaupastamme tai käy ostamassa tuote Motoneteista ympäri Suomen.

Varmista yhteensopivuus

Hakutulokset:

Autoosi sopivat seuraavat tuotteet:

Lähetä tiedustelu

Jos et löydä autoasi yhteensopivuuksista niin voit jättää meille yhteensopivuuskyselyn. Vastaamme mahdollisimman pian.

Suoritetaan hakua... Älä päivitä sivua!

Lähetetään viestiä... Älä päivitä sivua!

Kiitos viestistäsi!

"Kiitos, kun tiedustelit eFlexFuelin yhteensopivuutta! Sait sähköpostiisi vahvistusviestin yhteensopivuuskyselystä. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Lähetys epäonnistui.

Tarkista antamasi tiedot!

Päivitä sivu ja yritä myöhemmin uudestaan...

Nyt tapahtui jokin virhe!

Päivitä sivu ja yritä myöhemmin uudestaan...

Voit varmistaa autosi yhteensopivuuden ja myös ostaa tuotteen vesa@steponetech.com tai soittamalla 050 380 5246 (Vesa Vaine). Muista mainita autosi rekisterinumero!


Teknikkomme tarkistaa vielä ajoneuvosi yhteensopivuuden ennen tuotteen toimitusta. Palautamme aina rahasi heti, mikäli eFlexFuel-laite ei olekaan yhteensopiva.

Huomioithan seuraavat asiat:

  • eFlexFuel-laite ei ole yhteensopiva Diesel-moottoreihin
  • eFlexFuel-laite ei ole yhteensopiva suoraruiskullisiin moottoreihin esim. TFSI, TSI, CGI, FSI, GDI, EcoBoost
  • Jos vaihdat eFlexFuel-laitteen toiseen autoon, ole ensin yhteydessä tekniseen tukeemme.
  • Motonetissä myytävät tuotteet voivat poiketa tämän taulukon yhteensopivuudesta. Varmista oikea tuote Motonet-asiakaspalvelusta tai tuestamme.