Laatupolitiikka

Yrityksen laatupolitiikkana on tuottaa asiakkailleen täydellinen asiakaskokemus tuotteen tilaamisesta aina sen käyttöönottoon asti. Asiakaskokemuksen pitää olla positiivinen myös vika- ja reklamaatiotilanteissa. Toimitukset hoidetaan lyhyelläkin toimitusajalla joustavasti asiakasta palvellen.

Tuotteiden valmistuksessa pyritään virheettömään toimintaan ja jokainen työhön osallistuva vastaa siitä, että tuotteet siirtyvät seuraavaan työvaiheeseen ohjeiden mukaisina ja virheettöminä. Havaituista laatupoikkeamista on velvollisuus ilmoittaa välittömästi esimiehelle tilanteen arvioimiseksi ja korjaustoimenpiteisiin ryhtymiseksi. Näin estetään viallisen tuotteen pääsy eteenpäin valmistuksessa tai asiakkaalle.

Yritys parantaa jatkuvasti tuotteidensa ja toimintansa laatua. Tehdyistä virheistä opitaan ja estetään samankaltaisten virheiden toistuminen. Yrityksessä noudetaan Lean-periaatteita sekä ketteriä menetelmiä niin ohjelmisto- kuin tuotantotyössä.

Yrityksen johto on sitoutunut lakisääteisten sekä laatujärjestelmän vaatimusten täyttymiseen ja toiminnan jatkuvaan parantamiseen ja viestii niistä aktiivisesti henkilöstölle sekä olennaisille sidosryhmille. Yrityksen johto on hyväksynyt tässä kuvatut arvot ja tavoitteet ja sitoutunut niihin.

Varmista yhteensopivuus

Hakutulokset:

Autoosi sopivat seuraavat tuotteet:

Lähetä tiedustelu

Jos et löydä autoasi yhteensopivuuksista niin voit jättää meille yhteensopivuuskyselyn. Vastaamme mahdollisimman pian.

Suoritetaan hakua... Älä päivitä sivua!

Lähetetään viestiä... Älä päivitä sivua!

Kiitos viestistäsi!

"Kiitos, kun tiedustelit eFlexFuelin yhteensopivuutta! Sait sähköpostiisi vahvistusviestin yhteensopivuuskyselystä. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Lähetys epäonnistui.

Tarkista antamasi tiedot!

Päivitä sivu ja yritä myöhemmin uudestaan...

Nyt tapahtui jokin virhe!

Päivitä sivu ja yritä myöhemmin uudestaan...

Voit varmistaa autosi yhteensopivuuden ja myös ostaa tuotteen vesa@steponetech.com tai soittamalla 050 380 5246 (Vesa Vaine). Muista mainita autosi rekisterinumero!


Teknikkomme tarkistaa vielä ajoneuvosi yhteensopivuuden ennen tuotteen toimitusta. Palautamme aina rahasi heti, mikäli eFlexFuel-laite ei olekaan yhteensopiva.

Huomioithan seuraavat asiat:

  • eFlexFuel-laite ei ole yhteensopiva Diesel-moottoreihin
  • eFlexFuel-laite ei ole yhteensopiva suoraruiskullisiin moottoreihin esim. TFSI, TSI, CGI, FSI, GDI, EcoBoost
  • Jos vaihdat eFlexFuel-laitteen toiseen autoon, ole ensin yhteydessä tekniseen tukeemme.
  • Motonetissä myytävät tuotteet voivat poiketa tämän taulukon yhteensopivuudesta. Varmista oikea tuote Motonet-asiakaspalvelusta tai tuestamme.