Jos aiot asennuttaa laitteiston asennuspisteissämme, tilaathan laitteiston asennettuna kyseiseen pisteeseen.

Muistithan tarkastaa autosi yhteensopivuuden!

Yhteystietosi

Laite

Lisätiedot

Alennuskoodi

Lähetyksissä poikkeuksellisesti 1-2 viikon viive.

Täytä tarvittavat kentät!

Painamalla jatka:

  • Hyväksyt tilauksen toimitusehdot.
  • Siirryt tilausvahvistukseen.
Täytä tarvittavat kentät!

Painamalla jatka:

  • Hyväksyt tilauksen toimitusehdot.
  • Siirryt tilausvahvistukseen.

Hinnasto

  • 1-8 sylinterinen laite 349 €
  • sisältää lisätarvikkeet sekä toimituskulut
  • Ilmaiset postikulut!

Pakkaussisällön ja tarkemmat tuotetiedot löydät täältä.

eFlexFuel asennettuna

Jos aiot asennuttaa laitteiston asennuspisteissä niin tilaathan laitteiston "Haluan laitteen asennettuna" vaihtoehdolla.

Asennushinnat voit kysyä haluamaltasi asennuspisteeltä. Asennuspisteet löydät tästä linkistä. Laitteen hinta ja asennus veloitetaan vasta asennuksen jälkeen asennuspisteessä.

Asennuspiste on teihin yhteydessä asennusajasta tilauksen jälkeen.

Maksuvaihtoehdot

Maksaminen verkkopankkissa on asiakkaalle maksutonta. Maksupalvelumme tarjoaa Paytrail.

Voit tilata myös osamaksulla käyttämällä Jousto-palvelua. Jousto-palvelun kuluttajahinnat löydät tästä linkistä.

Toimitusehdot:

Tyytyväisyystakuu

Annamme tuotteillemme täyden tyytyväisyystakuun. Mikäli et ole tyytyväinen laitteen toimivuuteen autossasi käytettyäsi laitetta kuukauden, voit palauttaa laitteen ja annamme rahasi takaisin. Kuukauden testausaika alkaa tuotteen ostopäivästä tai postituspäivämäärän seuraavasta arkipäivästä.

Rahojen palautus koskee ainoastaan tuotteen hintaa. Ei asennus- tai lisätarvikkeiden hintaa. Laitteen tulee olla palautettaessa alkuperäistä vastaavassa kunnossa. Jos laite palautetaan, tulee palautuksen sisältää koko tuotepakkauksen sisältö.

Tarkistamme laitteiston yhteensopivuuden autosi kanssa. Mikäli laitteisto ei ole yhteensopiva, ilmoitamme tästä teille ja kauppa voidaan perua. Perutusta kaupasta ei synny kuluja ja kauppahinta palautetaan kokonaisuudessaan.

Kun olet maksanut tilauksen, laitteisto toimitetaan teille 5 työpäivän kuluessa. Ilmoitamme pitkittyneestä toimituksesta.

Ostotapahtuma on sitova.

Emme jaa tietojasi kolmansille osapuolille.

Takuu ja palautusoikeus

Valmistaja antaa ohjainyksikölle ja muille tuotteen komponenteille vuoden (12 kk) takuun. Lue käyttöohje kokonaisuudessaan ennen tuotteen käyttöönottoa. Näin varmistumme siitä, että tuote toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Takuu ei ole voimassa, mikäli asiakas on itse asentanut tai asennuttanut tuotteen väärin tai tuote on vaurioitunut siten, ettei vahinkoja voida katsoa syntyneen normaalista kulumisesta tai valmistusvirheestä.

Takuu on voimassa, mikäli laite on asennettu väärin valmistajan toimesta tai valmistajan valtuuttamassa asennuspisteessä. Laitteiden muokkaaminen ilman valmistajan suostumusta purkaa valmistajan vastuun takuuseen.

Mikäli tuotteessa esiintyy vika, jonka voidaan katsoa johtuvan normaalia nopeammasta kulumisesta tai valmistusvirheestä, toimittaa valmistaja uuden tuotteen ostajalle tai korjaa vanhan viallisen tuotteen siinä ajassa, joka on kuluttajansuojalaissa määrätty. Valmistajalla on oikeus lunastaa viallinen tuote mikäli se korvataan uudella vastaavalla tuotteella.

Valmistaja pidättää oikeudet kaikkiin asiakkaan laitteisiin tekemiin muutoksiin, laajennuksiin, lisäosiin ja parannuksiin.

Käyttämättömillä tuotteilla on kuluttajansuojalain 6. luvun mukainen 32 vuorokauden palautusoikeus.

Tuotevastuu

eFlexFuel-tuotteen käyttö tapahtuu aina käyttäjän omalla vastuulla. Huomioi, että autonvalmistajan myöntämä takuu uudelle autolle saattaa raueta, kun tuote asennetaan autoon.

Valmistaja sitoutuu korvaamaan ainoastaan ne ohjainyksikölle, johtosarjalle tai lisälaitteille syntyneet vahingot, jotka takuun puitteissa on luvattu korvata.

Valmistaja ei korvaa sellaisia vahinkoja, joita on mahdollista syntyä asennuskohteelle korkeamman etanolipitoisuuden omaavan polttoaineen käyttämisestä.

Valmistaja ei myöskään korvaa asiakkaan itse asennuskohteeseen tekemiä vaurioita, asennuksen suorittajalle aiheutuneita vahinkoja tai asennuskohteelle kolmansista osapuolista liittyviä vahinkoja. Vikaantuneen eFlexFuel-laitteen käyttämisestä tapahtuvat vahingot ajoneuvolle ovat käyttäjän vastuulla.

Etanolianturin kiinnityksessä on käytettävä valmistajan hyväksymiä tarvikkeita (mm. pikaliittimet ja polttoaineletku).

Valmistaja ei ole vastuussa seurauksista, jotka johtuvat paikallisten määräysten rikkomisesta. Käyttäjän on oltava tietoinen paikallisista säädöksistä ajoneuvon päivittämiseksi bioetanolipohjaiselle polttoaineelle. Ota huomioon, että eFlexFuel tuotteen käyttäminen voi olla lain vastaista eri maissa.

Takaisin eflexfuel.fi etusivulle