Yritys

eFlexFuel tiimi

StepOne Tech Oy on Pirkkalassa sijaitseva suomalainen cleantech-yhtiö. eFlexFuel E85-päivitys on yhtiön suunnittelema, kehittämä ja valmistama tuote. StepOne Tech Oy:n toimisto ja tuotanto sijaitsevat Pirkkalassa osoitteessa Myllyhaantie 7.

StepOne Tech Oy perustettiin vuonna 2012 eFlexFuel-tuoteidean ympärille. Halusimme tuoda markkinoille edullisen ratkaisun, jolla on merkittävä ilmastopäästöjä vähentävä vaikutus. Nyt eFlexFuelia on kehitetty yli 7 vuotta ja voimme ylpeydellä sanoa sen olevan alansa kehittynein ratkaisu. Olemmekin alan globaali teknologiajohtaja.

StepOne Tech Oy kasvaa tällä hetkellä vauhdilla, kun eFlexFuel E85-päivityksen myynti- ja vientimäärät ovat voimakkaassa kasvussa. eFlexFuel on alan ainoa Suomessa kehitetty ja valmistettu tuote. Tällä hetkellä tuotetta viedään yli 10 vientimarkkinalle. Tuotteemme avulla on ajettu yli 150 miljoonaa kilometriä uusiutuvalla polttoaineella ja leikattu fossiilisia päästöjä noin 25 miljoonaa kiloa.

10 hengen tiimimme koostuu auto- tai cleantech-alan ammattilaisista. Olemme eFlexFuel-tuotteen avulla ja sen vuoksi onnistuneet järkeistämään lainsäädäntöä Suomessa kolme kertaa. Kansainvälisen kasvun lisäksi missionamme on aikaansaada merkittävä kontribuutio tieliikenteen päästöjen vähentämiseen globaalisti tarjoamalla edullinen ratkaisu fossiilisesta polttoaineesta luopumiselle jopa miljardille autoilijalle.

StepOne Tech Oy:n kotisivut.

Kuvassa vasemmalta: Risto, Juha, Miika, Nelli, Samu, Pekka, Topi, Sanna, Tuomo